18 jaar ervaring in het promoten van duurzaam toerisme in Barcelona.
Bike

Barcelona Rent a Bike service heeft een fietsverhuur locatie op de beste plek in het centrum van Barcelona. Barcelona's milde en zonnige klimaat, met zijn meer dan 168 km vlakke fietspaden, maken het een perfecte stad voor iedereen om het hele jaar door per fiets te ontdekken.

Barcelona Rent a Bike service geeft je de mogelijkheid om veel meer te zien dan te voet, en garandeert je een onvergetelijke ervaring: de betoverende steegjes van de Gotische wijk, de stranden, parken en Gaudi's werken, modernistische architectuur, multi-etnische wijk Raval. Dus, ontdek de stad op de fiets! Wij zijn voorlopers van de professionalisering van de sector van duurzame toeristische vervoer per fiets. Ons fietsverhuur lokatie, magazijn en fietswerkplaats bevinden zich bij Plaça Catalunya, een PREMIUM locatie die nooit sluit: we zijn IEDERE DAG VAN HET JAAR geopend. We hebben een vloot van meer dan 400 Nederlandse fietsen die degelijkheid, elegantie en veiligheid bieden voor een ervaring van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij zijn al meer dan 12 jaar partner van Barcelona Toerisme. Ons doel sinds 2004 is het creëren van een meer duurzame en milieuvriendelijke vorm van toeristische vervoer in Barcelona en het creëren van stedelijke mobiliteit door de CO2-voetafdruk tot 0 te reduceren.

In dezelfde lijn heeft ons bedrijf een aantal beleidsmaatregelen op het gebied van verantwoord toerisme aangenomen, waarmee het zich verplicht te voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de BIOSPHERE-adhesie, die onder andere de wettelijke eisen omvat die de effecten reguleren van de toeristische activiteit. Bovendien verplichten wij ons ertoe ons personeel te motiveren en op te leiden met voorlichtings- en bewustmakingsactiviteiten over de grondbeginselen van Verantwoord Toerisme; de beste milieu praktijken in de omgeving te bevorderen en deel te nemen aan buitenactiviteiten; en tenslotte zowel intern als extern te informeren over de vorderingen en acties op milieugebied in het bedrijf.


Helmen, Kinderzitjes, Mandjes & Telefoon houder!

*7 dagen per week / 365 dagen per jaar open
* Beste kwaliteit service garantie
* Vriendelijke en professionele hulp
* Online reserveringen
* Aflevering van fietsen bij het hotel op aanvraag

Plaça Catalunya - La Rambla

"Low Cost" kwaliteitsfietsen verhuur, ideaal gelegen in het centrum van de stad.

Comfort

+400 robuuste en elegante Nederlandse fietsen

Geniet als groep samen

familie-, groeps-, studenten- en kinderkortingen. Ook speciale fietsen voor gezinnen.

Professionele fietsmonteurs

veilige en goed onderhouden fietsen

Leuk en ontspannen

ontdek meer in 2 uur op de fiets dan in 2 dagen wandelend

Elke dag geopend

altijd fietsen beschikbaar 7 dagen per week / 365 dagen per jaar.